Lay's vind een fan match

Vind een fan match en win prijzen elke dag!


Wil jij kans maken op mooie prijzen? Koop dan nu een Lay’s actieverpakking en vul de actiecode, vermeld op de achterkant van de verpakking, in op www.game-ready.com/lays. Je ziet meteen of jij gewonnen hebt.


Elke dag maak je kans op een Sony sound bar, een Sony Full HD Smart TV of een opblaasbare voetbal stoel. Daarnaast maken alle deelnemers kans op de hoofdprijs, namelijk 2 tickets voor de UEFA Champions League Finale op zaterdag 3 juni in Cardiff. De trekking vindt plaats op dinsdag 9 mei 2017. Laat deze ultieme Champions League ervaring niet zomaar aan je voorbij gaan en doe NU mee!


Deze actie is afgelopen. Alle winnaars zijn gecontacteerd.

UCL en Lay's

De UEFA Champions League is een Europees voetbaltoernooi dat elk jaar tussen juli en mei plaatsvindt. Vandaag de dag doen er 32 voetbalclubs mee aan het eindtoernooi. Jaarlijks trekt de UEFA Champions League in de stadions alleen al meer dan vijf miljoen bezoekers. Wereldwijd zijn dat er nog véél meer.

Finale 2015

Net als in 2016, stonden in 2015 de rivalen Real Madrid en Atlético Madrid tegenover elkaar. Bekijk hier de hoogtepunten van de finale van 2015!

Finale 2015

Inzendingen Lay's Fans

Lay's probeert altijd leuke acties te bedenken voor zijn fans. Eén van de acties van afgelopen jaar was voor het winnen van duotickets naar de finale in Milaan. Kijk hier naar een compilatie van de inzendingen van onze fans!

Inzendingen Lay's Fans